Aanbieding!

Anti-rimpel pen

89.00 19.00 incl. BTW

De Anti-rimpel pen combineert zowel sonische, ionische als thermische infusietechnologie. De sonische micro-massage stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. De ionische infusie en de milde thermische warmte verbeteren de opname van serums en moisturizers.

U kunt nu sneller genieten van een jonger uitziende huid. De Anti-rimpel pen vermindert wallen en donkere kringen onder de ogen, verbetert de weerstand van de huid, vermindert fijne lijntjes en rimpels en zorgt voor een maximale opname van oogserums en anti-rimpelcrèmes. Met alleen het gebruik van uw vingers is dit niet mogelijk.

Beschrijving

De Anti-rimpel pen zal uw belangrijkste gereedschap in huis worden voor een gezond uitziende en gehydrateerde huid (gezicht en hals).

De Anti-rimpel pen is een doorbraak in de verzorging van fijne lijntjes en rimpels. Het zorgt voor een veel effectievere opname van serums en crèmes in de gevoelige huid van het gezicht en de hals dan wanneer alleen de vingers worden gebruikt. Hierdoor wordt de huid beter gehydrateerd wat resulteert in een vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

Schoonheidsspecialisten raden al tijden aan om producten bedoeld voor de gevoelige huid aan te brengen door voorzichtig te deppen in plaats van te smeren. De milde ultrasonische micro-massage maakt meer dan 150 bewegingen per seconde, waardoor smeren of aanbrengen met de vingers overbodig wordt. Doordat het apparaatje met honderden pulserende bewegingen per seconde werkt, kunnen serums en crèmes gelijkmatig en grondig aangebracht worden.

De thermische warmte op ongeveer 42°C stimuleert de circulatie. De Anti-rimpel pen maakt gebruik van een minimale elektrische lading om een constante stroming van negatief geladen ionen in de huid te creëren. Dit proces is bedoeld om de opname van verzorgingsproducten op een veilige en effectieve manier te stimuleren. Crèmes en serums worden dieper in de huid opgenomen, waar hun effecten het grootst zijn.

De slimme AAN/UIT-technologie zorgt ervoor dat de Anti-rimpel pen automatisch aangaat wanneer u hem op uw huid zet en weer automatisch uitgaat wanneer het contact met de huid verbroken wordt. U hoeft zich geen zorgen te maken over een aan/uit-knop.

De verbeterde massagekop maakt het makkelijker om crèmes en serums aan te brengen, vooral op moeilijk te bereiken gebieden, zoals het gebied rondom de ogen, neus en mond. Een kapje beschermt de massagekop tegen schade wanneer het apparaat niet in gebruik is.

Gebruiksaanwijzing en veiligheid

Gebruiksaanwijzing: 1. De Anti-rimpel pen is bedoeld voor hydraterende behandelingen rondom de ogen, het voorhoofd, de wangen, mond en hals. Het kan dagelijks gebruikt worden, ’s ochtends en ’s avonds. U zult een plezierige, warme, tintelende sensatie voelen wanneer u gebruikmaakt van dit product. WAARSCHUWING: Ervaart u pijn of ongemakken, stop dan met het gebruik van het product. 2. Voor gebruik: verwijder de batterijklep aan de onderkant van het apparaat door tegen de klok in te draaien en plaats een AAA-batterij (niet bijgeleverd) in het apparaat. Zorg ervoor dat de plus-pool naar beneden gericht wordt geplaatst (weg van de massagekop). Vergeet de batterijklep niet terug te plaatsen. 3. De Anti-rimpel pen maakt gebruik van Smart Massage om automatisch aan en uit te gaan, waardoor een knopje niet nodig is. Als uw hand de sensorplaat op het midden van de Anti-rimpel pen aanraakt, zal het apparaat automatisch aangaan wanneer u de massagekop op uw huid zet en automatisch uitgaan wanneer de massagekop geen contact meer maakt met uw huid. 4. Was uw gezicht volgens uw normale dagelijkse routine en dep droog. 5. Gebruik van crème of serum: a. Na het wassen van uw gezicht, verwijdert u de beschermkap van het apparaat. Smeer de crème of het serum op het te behandelen gebied (niet uitsmeren) of op de massagekop van het apparaat. b. Masseer uw gezicht of hals met de massagekop in overlappende cirkelende bewegingen totdat de crème of het serum volledig is opgenomen door de huid. Zorg ervoor dat u slechts licht druk uitoefent. Ga stapsgewijs te werk. Voltooi eerst een gebied en herhaal dan de werkwijze op een volgend gebied. c. Maak de massagekop na gebruik schoon met een schone handdoek of tissue en plaats de beschermkap weer over de kop. Belangrijke veiligheidswaarschuwingen: 1. Lees alle instructies voor gebruik. Bewaar deze handleiding voor toekomstig gebruik. 2. Gebruik dit product alleen waar het voor bedoeld is, zoals staat beschreven in deze handleiding. Gebruik geen hulpstukken of producten die niet zijn aanbevolen door de fabrikant. 3. Gebruik dit product NIET op een beschadigde of geschaafde huid of als u een overgevoelige huid heeft. 4. Gebruik dit product NIET direct op uw ogen. 5. Dit product mag NIET gewassen of onder water worden gehouden. Om het product schoon te maken, kunt u de massagekop met een schone handdoek of tissue afnemen. 6. Houd buiten gebruik van kinderen. Let goed op wanneer dit product wordt gebruikt door of in de buurt van kinderen of mindervalide personen.