Simpel genoeg,
aan de slag!

Word slanker, gezonder, fitter en blijer met je lijf. Begonnen met AVI-SLANK en start je vol goede moed? Yeah, let’s go! Met deze handige tips gaat het je zeker lukken!

Drink genoeg, water dan:)

Water is een natuurlijke eetlustremmer en geeft je een vol gevoel. Veel water drinken zorgt ervoor dat de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd. Gemiddeld heeft je lichaam zo’n 1,5 tot 2 liter vocht per dag nodig. Drink je veel koffie? Koffie onttrekt vocht, dus voor elke kop koffie dien je 1 groot glas water extra te drinken bovenop de benodigde hoeveelheid. Alcoholhoudende dranken bevatten veel calorieën.

Tip: Vind je water saai? Dan is AVI-SLANK groene thee de oplossing! Deze is heerlijk van smaak en daarom ideaal om voldoende vocht binnen te krijgen. Onze groene thee stimuleert je stofwisseling. Hoe sneller je stofwisseling, hoe meer energie je verbrand waardoor je sneller afvalt.

Beweeg veel

Bewegen is een belangrijk onderdeel van afvallen. Als je extra bewegen koppelt aan gezonde voeding heb je de beste kans van slagen. Neem een sportabonnement of ga in groepsverband sporten, hierdoor houd je het langer vol.

Tips:

Pak vaker de fiets of ga wandelend, bijvoorbeeld naar werk of school

Pak niet altijd de telefoon, maar loop eens langs bij je vrienden

Ga met collega’s wandelen in de lunchpauze

Ga wandelen na het avondeten in een pittig tempo

Strek bij zittend werk regelmatig je benen en je rug

Neem de trap in plaats van de lift

Eet met je verstand, niet met je ogen

Op een klein bord lijkt dezelfde maaltijd meer dan op een groot bord, je hersenen denken dat je meer gegeten hebt. Eet ook niet te snel, je mist dan het signaal dat je vol zit. Eten voor de tv is dus ‘no go’! Ga ook geen boodschappen doen op een lege maag. De kans is groot dat je zwicht voor al dat lekkers. Eet dus iets gezonds voor je naar de winkel gaat en vermijdt de paden met chips en snoep.

Organiseer je huis/gezin

Je kunt je voorstellen dat het erg moeilijk wordt om je aan je gezonde leefpatroon te houden als er overal in huis allemaal lekkere dingen liggen. Dit is natuurlijk prima te doen als je alleen woont. Maar als je met een gezin in één huis woont wordt het wat lastiger. Zorg dat er gezonde voeding in huis te vinden is op een vaste plek. Het helpt erbij om zelf je boodschappen te doen. Zo weet je precies wat er in huis is.

Dat smaakt naar meer!

Wil je AVI-SLANK graag proberen, dat kan! Ons proefpakket is de beste manier om te beginnen.