AFVALLEN VOOR IEDEREEN

Met AVI-SLANK hebben we als missie dat afvallen voor iedereen mogelijk is. We streven ernaar dat met onze producten het makkelijker wordt om een gezonder voedingspatroon aan te houden. Onze producten hebben 2 gezondheidsclaims. Deze bevestigen de effectiviteit en daar zijn we trots op!


Over ons

AVI-SLANK is een onderdeel van AviFit; een sport en & health center gelegen in Panningen. Naast AviFit willen we nu ook de rest van Nederland overtuigen dat gewichtsverlies en gewichtsbehoud op een gezonde en lekkere manier mogelijk is. Geen extreem dieet waarbij je niet meer mag genieten van het leven, maar op verantwoorde wijze werken aan je gewicht met alle juiste stoffen die je lichaam nodig heeft. Of je nu een huismus bent, drukke agenda of kantoorbaan hebt, voor iedereen! Dat was ons doel met de AviFit-Challange. 4 kandidaten met echte verhalen zijn de strijd tegen de overtollige kilo’s aangegaan. Ze hebben hun levensstijl aangepast en begonnen met AVI-SLANK, de resultaten liegen er niet om!

AVI-SLANK helpt om op een efficiënte manier gewicht te verliezen en is ideaal ter ondersteuning van gewichtsbehoud. AVI-SLANK bevat verschillende smaken en is lekker in magere yoghurt of kwark. Daarbij is het eiwitrijk en vezelrijk en bevat het de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitaminen en mineralen.  Deze verpakking is voor 7 maaltijden!

Over ons

10% korting?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang onze kortingen en acties als eerste!