Over AVI-SLANK

Als je graag een gezond gewicht wilt bereiken heb je vast wel eens van maaltijdvervangers gehoord. AVI-SLANK is een maaltijdvervanger, maar niet zo maar eentje! Deze maaltijdvervanger bevat vier soorten eiwitten waaronder viscollageen. Tevens bevat AVI-SLANK de dagelijks aanbevolen hoeveelheden vitaminen en mineralen. Inname van extra voedingssupplementen is dus niet nodig.

AVI-SLANK is rijk aan eiwitten, vezels, 22 vitaminen, mineralen en collageen. Kijk voor de exacte voedingswaarden op de productpagina.

Wij bieden alles wat je nodig hebt aan! Je hebt dus geen andere voedingssupplementen nodig. AVI-SLANK is in 6 verschillende smaken, groene thee en groene thee frisdrank. 

Bestelling, Verzending en Betaling

We bieden meerdere betaalmethodes aan waaronder iDeal, Bancontact, PayPal, Creditcard en Apple Pay.

Mocht jouw pakket te laat, niet geleverd of niet compleet zijn bij aankomst betreuren wij dit natuurlijk. Hoewel AVI-SLANK zich inspant om alle pakketten zo snel mogelijk te leveren, kan hierbij natuurlijk altijd iets misgaan. Is er iets fout met je bestelling, stuur dan een e-mail naar info@avifit.nl, vermeld je ordernummer in de email en wij helpen je graag!

In Nederland en België duurt het ongeveer 1-2 werkdagen vanaf de dag van je bestelling voordat AVI-SLANK bij je wordt bezorgd. Je ontvangt bij je bestelling een e-mail met een Track and Trace code. Met deze code kun je altijd volgen waar je bestelling is.

De verzendkosten bedragen 4,95,-. Gratis verzending vanaf een bestelling van €40,-.