Veelgestelde vragen

Een veelgestelde vraag die we graag uit de wereld willen helpen: NEE! Als je op gewicht bent hoef je AVI-SLANK niet persé meer te gebruiken. Als je het toch lastig vind om uit andere voeding alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen kun je AVI-SLANK altijd nog 1x per dag gebruiken.

Genieten van het leven mag! Maar belangrijk is hierbij om in balans te blijven. De calorieën die je inneemt zul je ook weer moeten verbruiken. Dit zul je moeten compenseren met extra beweging of een iets strakker voedingsschema voor en/of na je ‘cheat-day’. Plan daarnaast deze momenten. Je kunt er dan naar uitkijken en sneller de draad weer oppakken.

Wij adviseren om alcohol, aardappels, pasta’s en rijst tijdens het afvallen te vermijden. Voor meer tips zie onze voedingstips en onze afvaltips 

Nee, het jojo-effect wil zeggen dat je terugvalt in je oude voedingspatroon. Meer hierover lezen? Klik hier.

Je mengt de maaltijdvervanger met magere melk, magere yoghurt of magere kwark.
Dit maakt het lekkerder dan met enkel water en krijg je alle benodigde voedingsstoffen binnen. 

De meeste mensen gebruiken AVI-SLANK ‘s ochtends als vervanger van het ontbijt en in de middag als lunch. Je kan er twee maaltijden per dag mee vervangen. Drie kan ook, maar we willen je liever laten genieten van je warme maaltijd. Wij raden aan om twee keer per dag (eventueel 1x per dag voor gewichtsbehoud) AVI-SLANK te gebruiken met daarnaast gezonde voeding. 

Heb je een drukke agenda, ben je veel onderweg en twijfel je of het de motor of je maag is die zo knort. Dit is geen excuus om je te vergrijpen naar iets makkelijks/ongezonds. Met onze shakebeker heb je binnen een handomdraai je gezonde maaltijd klaar. Echter raden we je aan om normaliter tijd te nemen voor je maaltijd.

Tijdens het geven van borstvoeding is dit geen probleem, maar afvallen tijdens de zwangerschap raden we af. Je kan AVI-SLANK prima als aanvulling of tussendoortje nemen tijdens je zwangerschap, maar niet als maaltijdvervanger.

Maaltijdvervangende producten voor gewichtsbeheersing kunnen uitsluitend voor hun gebruiksdoel dienen, wanneer zij deel uitmaken van een energiebeperkt dieet. Andere voedingsmiddelen vormen een noodzakelijk deel van dit energie beperkt dieet. Het is belangrijk om dagelijks voldoende te drinken (water, thee, andere caloriearme dranken). Het is belangrijk evenwichtig en gevarieerd te eten en een gezonde levensstijl na te leven. Raadpleeg voor het gebruik van dit product een (huis)- arts indien u: medicatie gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft, gezondheids- klachten heeft zoals: hart-, vaat-, nier- of leverziektes, suikerziekte, infectieziekte, jicht, ademhalingsproblemen als gevolg van een longaandoening, kwaadaardige gezwellen, een psychose of depressie. Dit product is uitsluitend bedoeld voor meerderjarigen.

Over AVI-SLANK

Als je graag een gezond gewicht wilt bereiken heb je vast wel eens van maaltijdvervangers gehoord. AVI-SLANK is een maaltijdvervanger, maar niet zo maar eentje! Deze maaltijdvervanger bevat vier soorten eiwitten waaronder viscollageen. Tevens bevat AVI-SLANK de dagelijks aanbevolen hoeveelheden vitaminen en mineralen. Inname van extra voedingssupplementen is dus niet nodig.

AVI-SLANK is rijk aan eiwitten, vezels, 22 vitaminen, mineralen en collageen. Kijk voor de exacte voedingswaarden op de productpagina.

Wij bieden alles wat je nodig hebt aan! Je hebt dus geen andere voedingssupplementen nodig. AVI-SLANK is in 6 verschillende smaken, groene thee en groene thee frisdrank. 

Bestelling, Verzending en Betaling

We bieden meerdere betaalmethodes aan waaronder iDeal, Bancontact, PayPal, Creditcard en Apple Pay.

Mocht jouw pakket te laat, niet geleverd of niet compleet zijn bij aankomst betreuren wij dit natuurlijk. Hoewel AVI-SLANK zich inspant om alle pakketten zo snel mogelijk te leveren, kan hierbij natuurlijk altijd iets misgaan. Is er iets fout met je bestelling, stuur dan een e-mail naar info@avifit.nl, vermeld je ordernummer in de email en wij helpen je graag!

In Nederland en België duurt het ongeveer 1-2 werkdagen vanaf de dag van je bestelling voordat AVI-SLANK bij je wordt bezorgd. Je ontvangt bij je bestelling een e-mail met een Track and Trace code. Met deze code kun je altijd volgen waar je bestelling is.

De verzendkosten bedragen 4,95,-. Gratis verzending vanaf een bestelling van €40,-.

Je kunt onze producten niet retourneren in verband met hygiëne. 

Heb je vragen neem contact op via hallo@avislank.nl.

Veelgestelde vragen

10% korting?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang onze kortingen en acties als eerste!