Eiwitten, je vrienden tijdens het afvallen!

Om te beginnen zijn eiwitten belangrijk aangezien ze je langer een vol gevoel geven. Dit komt doordat eiwitten lastiger te verteren zijn. Je lichaam geeft een hongergevoel wanneer er een dal ontstaat in je bloedsuiker. Door het gebruik van AVI-SLANK zorg je ervoor dat dit dal niet ontstaat.

Brandstoffen/Bouwstoffen

Langer een verzadigd gevoel

Eiwitten zorgen er voor dat je bloedsuikerspiegel gelijkmatiger blijft. Dit zorgt voor een verzadigd gevoel. Door het verzadigde gevoel grijp je minder snel naar tussendoortjes. Dit betekent; langer een vol gevoel, zonder calorieën in te nemen. Dit is een manier om vetopslag tegen te gaan. AVI-SLANK in combinatie met een gezonde levensstijl zorgen voor meer kracht, energie en een beter figuur. 

Wat zijn eiwitten?

Eiwitten zijn de belangrijkste bestanddelen van alle levende organismen. Ze bestaan uit 22 biologische stoffen genaamd aminozuren. Deze leveren de bouwstoffen voor de basis celstructuur van het hart, de hersenen, nagels, haar, organen en huid – in feite voor elke levende cel in ons lichaam. Eiwitten zijn zeer belangrijk tijdens het afvallen. AVI-SLANK is zit boordevol eiwitten wat je zal helpen!

Brandstoffen/Bouwstoffen

Spieren

Je spieren bestaan voor een deel uit eiwitten. Om gewicht te verliezen is het belangrijk om je spierweefsel niet af te breken maar juist te behouden en op te bouwen. Ook is het belangrijk om na het afvallen op gewicht te blijven. Er zijn tal van onderzoeken die aantonen dat eiwitten zorgen dat je spiermassa vergroot. Als je spieren opbouwt doordat je sport, kun je nog sneller afvallen. Hoe meer spieren je hebt hoe meer calorieën je verbrand. 

Brandstoffen/Bouwstoffen

Dat smaakt naar meer!

Wil je AVI-SLANK graag proberen, dat kan! Ons proefpakket is de beste manier om te beginnen.
Brandstoffen/Bouwstoffen

10% korting?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang onze kortingen en acties als eerste!